GEZOCHT:
30 vrouwen uit Bleiswijk e.o.:

Fitheidsonderzoek (6 weken)

Kom er achter hoe jouw fitheid er voor staat!

  Voel je weer fitter en vitaler

  Deskundige begeleiding

  Verhoog je energiepeil

→ Ja, ik wil alle (start)informatie

⚠️ Let op: nog 8 plaatsen beschikbaar!

arrow-down

Waarom het Fitheidsonderzoek


 Fitter en vitaler met een beweegprogramma op maat
Fitter en vitaler met een beweegprogramma op maat

Maak bewegen (weer) onderdeel van jouw leven en ervaar zelf hoe beweging kan helpen om jouw klachten te verminderen of zelfs compleet te verhelpen.

Begin- tussen en eindmeting
Begin- tussen en eindmeting

Tijdens dit programma word je gemeten en krijg je wekelijks voedingsadvies zodat jij samen met jouw begeleider werkt aan een nieuw en gezondere leefstijl.

Professionele begeleiding
Professionele begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Verhoog je energiepeil
Verhoog je energiepeil

Maak bewegen een vast onderdeel van je leven en verdriedubbel je energiepeil, de voordelen zijn wetenschappelijk bewezen!

Wat onze leden zeggen


<b>Amanda Boonekamp</b>

"Ontspannen sfeer, grote ruimte en ruime keuze aan apparatuur. Lekker laagdrempelig. Ikzelf volg al een paar jaar Personal Training en dat bevalt erg goed. Goede begeleiding en support. Ook maak ik gebruik van het voedingsprogramma en dat is goed te doen en houd me nu stabiel op mijn gewicht."

Amanda Boonekamp

<b>Bas</b>

"Een sportschool waar persoonlijkheid centraal staat. Of het nou gaat om het halen van je persoonlijke doelen of een gezellig praatje. De instructeurs staan altijd voor je klaar."

Bas

<b>Mirjam Sonsma</b>

"Na een lange periode zonder structuur te sporten heb ik Marco ingeschakeld voor personal Training. Nu na 6 weken ben ik weer super gemotiveerd! Ook de kennis en uitvoering op de apparatuur is weer opgevijzeld. Bedankt!"

Mirjam Sonsma

circle-arrow-left
circle-arrow-right
<h1 class="lead" style="text-align: center;"><strong><span style="color: #FFFFFF; font-size: 35px; font-weight: 800;">In 6 weken de eerste stap naar een fitter en vitaler leven</span></strong></h1>

In 6 weken de eerste stap naar een fitter en vitaler leven


Klik op de knop hieronder en vraag direct alle (start)informatie aan 👇

→ Ja, ik wil alle (start)informatie

⚠️ Let op: nog 8 plaatsen beschikbaar!

Sportstudio Workout in Bleiswijk: Jouw partner voor fitness

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 7 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Bleiswijk. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

<span style="color: #FFFFFF;font-size:16px;">⚠️ Let op: nog 8 plaatsen beschikbaar!</span>

⚠️ Let op: nog 8 plaatsen beschikbaar!