Welk lidmaatschap past het beste bij jouw doelstellingen?

Je kunt al komen fitnessen vanaf €23,95- per maand. Echter raden wij aan om te kiezen voor een passend abonnement dat past bij jouw doelen en wensen. 

Waarom Bleiswijk voor Sportstudio Workout kiest...

Al velen gingen jou voor. Bij Sportstudio Workout behaal je namelijk altijd je doelstelling, ongeacht jouw doel. Sportstudio Workout onderscheidt zich van andere sportscholen in Bleiswijk vanwege:

  • Een open en gemoedelijke sfeer
  • Professionele begeleiding
  • Breed aanbod van groepslessen


Welk lidmaatschap sluit het beste aan op jouw doelstellingen? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik "verzenden". Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk advies.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Sportstudio Workout in Workout is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Sportstudio Workout ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €23,95- per maand. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Vacature Fitnessinstructeur

Vacature Fitnessinstructeur

Geplaatst op: 2019-02-13

Sportstudio Workout is een kleinschalige, maar gezellige pas vernieuwde sportschool in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde instructeur (m/v) met ervaring in personal training, fitness...

Lees meer Meer nieuws
Soccersquash

Soccersquash

Geplaatst op: 2018-10-23

Geen wedstrijd of training? Kom soccersquashen!

Lees meer Meer nieuws
  • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

    Kim Schneider
  • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

    Bianca Westermeijer
Kim Schneider Bianca Westermeijer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.