Back in shape

Wij bieden meerdere mogelijkheden om "back in shape" te komen:

Eerst zal er een intake plaatsvinden om de doelstelling te bespreken en te bekijken wat voor programma we kunnen aanbieden.

1) Dit kan individueel waarbij u elk moment kan starten wanneer u dat wilt.
8-weekse Muscle & Burn program + Personal Training:

U gaat 8 weken lang aan de slag met een Personal Trainer waarbij er 1x in week 60min. getraind wordt. Bij deze training zal er elke keer een meting worden gedaan om te monitoren wat de resultaten zijn. Vanuit deze resultaten krijgt u dan een voedingsmenu. Wekelijks zal de Personal Trainer dan met u de voeding aanpassen waar nodig.
Er wordt wel verwacht dat u naast de training met de Personal Trainer nog minimaal 2x zelf traint met een persoonlijk schema.


8-weekse Muscle & Burn program:
Voor 8 weken wordt er  een persoonlijk trainingsschema vastgesteld voor 3x per week kracht- en conditioneel trainen. Wekelijkse doen we een meting waar vanuit er een voedingsmenu kan worden gemaakt. Elke week als er weer een meting gedaan wordt zal er geëvalueerd worden over de voeding en het trainen.


 

2) Training krijgen van een instructeur in kleine groepen (max. 6 pers.).
6-weken Your shape:
Er kunnen 6 small group trainingen worden geboekt op vaste tijden in de week (1x per week). Er wordt wekelijks een meting gedaan.


6-weken Your shape + Body Support:
U traint in kleine groepen van maximaal 6 personen waarbij een instructeur aanwezig is om de oefeningen uit te leggen en u te corrigeren waar nodig. Er kunnen 6 small group trainingen worden geboekt op vaste tijden in de week (1x per week). Naast deze trainingen doen we een begin meting waaruit we een persoonlijk voedingsmenu kunnen samenstellen. Elke week zullen we een meting doen en een nieuwe week menu daarbij versturen. 

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Zomervakantie 11 juli t/m 21 augustus

Zomervakantie 11 juli t/m 21 augustus

Geplaatst op: 2019-11-22

Reguliere openingstijden tijdens de zomervakantie Tijdens de zomervakantie zullen de reguliere openingstijden van de fitness niet veranderen. Wel zal er een zomerrooster voor de groepslessen zijn.  Wij zi...

Lees meer Meer nieuws
Back in shape

Back in shape

Geplaatst op: 2018-09-13

Meld je aan voor 8 weken

Lees meer Meer nieuws
  • Ontspannen sfeer, grote ruimte en ruime keuze aan apparatuur.

    Amanda Boonekamp
  • Een sportschool waar een breed aanbod aan groepslessen begeleid door vakkundige instructeurs

    Sharanda de Jong
  • Na een lange periode zonder structuur te sporten

    Mirjam Sonsma