Maak kennis met Bodyshape bij Sportstudio Workout

De les indeling voor BodyShape is als volgt: Ongeveer 25 minuten Low Impact aerobic (één voet blijft op de grond dus niet springen). Hierna ongeveer 25 minuten spierversterkende oefeningen: vnl. benen, billen en buik evt. m.b.v. dynaband, tubes, dumbell. Tenslotte 10 minuten Cool-down plus rek- en strek-oefeningen.

bootcamp_slide1

Algemene kenmerken van BodyShape: Low Impact training met een gemiddelde intensiteit, zonder springen. Nadruk op de combinatie met de spierversterkende oefeningen, rekken en strekken (2e halfuur). Je leert leuke passen op een stevig ritme waarbij conditie, concentratie, coördinatie, spieruithoudingsvermogen en plezier centraal staan. Wanneer de les low-high impact aerobic dan wordt er gesprongen en is de intensiteit hoger. Na deze lessen voel je je weer fit en gezond en energiek.

En wat is dan het resultaat? Het verbetert hart + longen en dus het uithoudingsvermogen. Het stofwisselingsproces wordt versneld en het bevordert vetverbranding. Daarnaast wordt de flexibliteit en lenigheid verbeterd. Ook helpt het bij figuurverbetering. Andere resultaten zijn coördinatie verbetering, verbetering spierkracht en spier-uithoudingsvermogen, sociale contacten en gezelligheid, ontspanning door lichamelijke inspanning en figuurverbetering en ontspanning door lichamelijke inspanning!

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Vacature Fitnessinstructeur

Vacature Fitnessinstructeur

Geplaatst op: 2019-02-13

Sportstudio Workout is een kleinschalige, maar gezellige pas vernieuwde sportschool in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde instructeur (m/v) met ervaring in personal training, fitness...

Lees meer Meer nieuws
Soccersquash

Soccersquash

Geplaatst op: 2018-10-23

Geen wedstrijd of training? Kom soccersquashen!

Lees meer Meer nieuws
  • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

    Kim Schneider
  • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

    Bianca Westermeijer
Kim Schneider Bianca Westermeijer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.