Rutger Hillenaar

In augustus 2017 heb ik (samen met mijn vriendin) besloten om te kiezen voor een gezondere leefstijl. Ons doel was om samen toe te werken naar een gezond en sportief lichaam. Om dit te bereiken hebben wij de hulp ingeschakeld van Sportstudio Workout. Na een intake gesprek met Dennis (Vollebregt) zijn wij personal training gaan volgen. Naast onze wekelijkse workout met Dennis hielden wij ons strak aan zijn voedingsschema. Nu (anderhalf jaar later) volgen wij nog steeds PT. Reden hiervoor zijn de prettige (en intensieve) sessies, het sociale aspect en bovenal; de resultaten! Niet alleen was ik 10 kg lichter na 9 maanden, ook mijn vetpercentage was met 10% afgenomen! Wij zijn Dennis dan ook dankbaar voor zijn professionele begeleiding en zouden iedereen die fitter wil worden aanraden om te komen sporten bij Sportstudio Workout!

“De persoonlijke begeleiding die ik heb gekregen bij Sportstudio Workout zorgde razendsnel voor resultaat. In de zomer liep ik trots over het strand, nadat het bierbuikje was verruild voor een sportievere look! De kunde en betrokkenheid v.h. personeel maakt dat Sportstudio Workout (voor mij) de plek is om mijn doelen te bereiken!”

 

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Lessen zomer 2021

Lessen zomer 2021

Geplaatst op: 2019-11-22

Groepslessen in de zomervakantie! Het lesrooster zal niet worden aangepast in de zomervakantie waardoor het aanbod blijft zoals deze nu is. Alleen zullen enkele lessen een paar keer niet op het r...

Lees meer Meer nieuws
Salsation

Salsation

Geplaatst op: 2020-03-03

Salsation op de maandagavond!

Lees meer Meer nieuws
 • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

  Kim Schneider
 • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

  Bianca Westermeijer
 • De persoonlijke begeleiding die ik heb gekregen bij Sportstudio Workout zorgde razendsnel voor resultaat

  Rutger Hillenaar
 • Het is wat ik verwachte van een personal trainer; maatwerk.

  Kirsten Tammel
Kim Schneider Bianca Westermeijer Rutger Hillenaar