Weten of Sportstudio Workout dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Bleiswijk? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportstudio Workout dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen en personal training.

Lidmaatschap op maat

Het is niet gemakkelijk om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom hebben wij de Lidmaatschapstest ontwikkeld. De test bestaat uit 6 vragen, waarna we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. 

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is gratis en vrijblijvend. Je krijgt een gratis lidmaatschapsadvies, zonder dat je ergens aan vast zit. Invullen duurt slechts 1 minuut.

 

 

Sportschool Sportstudio Workout in Workout is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Sportstudio Workout ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €23,95- per maand. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Zomervakantie 11 juli t/m 21 augustus

Zomervakantie 11 juli t/m 21 augustus

Geplaatst op: 2019-11-22

Reguliere openingstijden tijdens de zomervakantie Tijdens de zomervakantie zullen de reguliere openingstijden van de fitness niet veranderen. Wel zal er een zomerrooster voor de groepslessen zijn.  Wij zi...

Lees meer Meer nieuws
Back in shape

Back in shape

Geplaatst op: 2018-09-13

Meld je aan voor 8 weken

Lees meer Meer nieuws
  • Ontspannen sfeer, grote ruimte en ruime keuze aan apparatuur.

    Amanda Boonekamp
  • Een sportschool waar een breed aanbod aan groepslessen begeleid door vakkundige instructeurs

    Sharanda de Jong
  • Na een lange periode zonder structuur te sporten

    Mirjam Sonsma