Maak kennis met Kickboksen bij Sportstudio Workout

Kickboksen is een vechtsport waarbij je met de handen en benen vecht. Een mix van boksen en karate, dat is kickboksen. Je ontdekt hoe sterk je bent en hoe je jezelf moet verdedigen door middel van stoten en schoppen. Kickboksen is een complete sport, waar veel in zit.

kickboksen-770x400

Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen en het zelfvertrouwen. Tijdens de trainingen worden nagenoeg alle spiergroepen getraind, touwtje springen, sparren, schaduwboksen, talloze push-ups en nog veel meer sit-ups maken kickboksen tot een van de meest complete sporten die er zijn voor lichaam én geest. De sfeer tijdens trainingen is ontspannen, maar er is behoorlijke inzet en optimale concentratie.

Je werkt aan je conditie, kracht en je weerbaarheid, daarbij rekent de hoge trainingsintensiteit af met overtollig vetweefsel en ziet je lichaam er binnen een paar weken strakker en atletischer uit.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Vacature Fitnessinstructeur

Vacature Fitnessinstructeur

Geplaatst op: 2019-02-13

Sportstudio Workout is een kleinschalige, maar gezellige pas vernieuwde sportschool in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde instructeur (m/v) met ervaring in personal training, fitness...

Lees meer Meer nieuws
Soccersquash

Soccersquash

Geplaatst op: 2018-10-23

Geen wedstrijd of training? Kom soccersquashen!

Lees meer Meer nieuws
  • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

    Kim Schneider
  • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

    Bianca Westermeijer
Kim Schneider Bianca Westermeijer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.