Weten of Sportstudio Workout dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Bleiswijk? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportstudio Workout dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen en personal training.

Lidmaatschap op maat

Het is niet gemakkelijk om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom hebben wij de Lidmaatschapstest ontwikkeld. De test bestaat uit 6 vragen, waarna we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. 

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is gratis en vrijblijvend. Je krijgt een gratis lidmaatschapsadvies, zonder dat je ergens aan vast zit. Invullen duurt slechts 1 minuut.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Sportstudio Workout in Workout is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Sportstudio Workout ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €23,95- per maand. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Vacature Fitnessinstructeur

Vacature Fitnessinstructeur

Geplaatst op: 2019-02-13

Sportstudio Workout is een kleinschalige, maar gezellige pas vernieuwde sportschool in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde instructeur (m/v) met ervaring in personal training, fitness...

Lees meer Meer nieuws
Soccersquash

Soccersquash

Geplaatst op: 2018-10-23

Geen wedstrijd of training? Kom soccersquashen!

Lees meer Meer nieuws
  • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

    Kim Schneider
  • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

    Bianca Westermeijer
Kim Schneider Bianca Westermeijer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.