Maak kennis met Boksen bij Sportstudio Workout

Boksen is een tactische zelfverdedigingssport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen alsmede conditie centraal staan. Bij Sportstudio Workout is boksen recreatief; wij richten ons niet op sporters die aan wedstrijden willen deelnemen.

Boksen is de beste all round training die er is, je versterkt je gevoel van zelfvertrouwen en je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe je een effectieve tegenstoot moet plaatsen. Onze bokstraining is voor beginners en gevorderden, zowel mannen als vrouwen. Iedereen kan deze sport beoefenen.

Bij Sportstudio Workout leggen we het accent op het aanleren van techniek, ritme en het verbeteren van conditie en bovenal een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Voor de beginners is het vooral een manier van bewegen en trainen zonder dat het gevecht centraal staat. Tijdens het sparren wordt er uitsluitend getraind op de handschoenen van je sparringspartner.

De basis van een gezond lijf is bewegen. De voordelen van onze Boks les zijn uithoudingsvermogen, weerstand, snelheid, reactievermogen, wilskracht, respect en teamwork.

Voor deze training dien je zelf te zorgen voor bokshandschoen en polsbandage. Wij kunnen dit wel voor je regelen.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sportstudio Workout
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk

0103134777
Vacature Fitnessinstructeur

Vacature Fitnessinstructeur

Geplaatst op: 2019-02-13

Sportstudio Workout is een kleinschalige, maar gezellige pas vernieuwde sportschool in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde instructeur (m/v) met ervaring in personal training, fitness...

Lees meer Meer nieuws
Soccersquash

Soccersquash

Geplaatst op: 2018-10-23

Geen wedstrijd of training? Kom soccersquashen!

Lees meer Meer nieuws
  • Uiteraard 5 sterren! Gezellige, fijne sportschool met goede, enthousiaste en profesionele begeleiding.

    Kim Schneider
  • Warm ontvangst door de medewerkers, je voelt je bij binnenkomst direct thuis.

    Bianca Westermeijer
Kim Schneider Bianca Westermeijer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.