Robin Frings

IMG-20160920-WA0000
Mijn naam is  Robin Frings, en ben 21 jaar. Ik ben een enthousiaste en gemotiveerde dove Personal trainer waar ik graag bij horende en dove mensen willen begeleiden. Van jongs af aan staan sport en gezondheid centraal in mijn leven. Door mijn passie voor sport heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Het geeft mij een goed gevoel om mensen inzicht te geven in hun levensstijl en daarbij indien nodig te helpen veranderen. Mensen beschrijven mij als spontaan, sociaal, gemotiveerd, ambitieus, accuraat en betrouwbaar. In 2014 behaalde ik mijn diploma van sport en bewegen. In 2015 ben ik ook afgestudeerd voor de opleiding Personal trainer. Werk inmiddels al 4 jaar als instructeur, en werk nu ook eigen bedrijf als Personal trainer. ( RF Personal training)
Ik geef ook trainingen zoals bootcamp, functional training en hardlooptraining.
Achtergrond:
Om mij zo goed mogelijk te ontwikkelen en daardoor klanten optimaal te kunnen begeleiden heb ik verschillende opleidingen gevolgd bij NASM Personal trainer en opleidingen 2000. Verder volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en gezondheid.Specialiteiten:
Ik ben een enthousiaste en gemotiveerde personal trainer. Samen stellen we doelen en door middel van positieve coaching help ik u graag stap voor stap naar het door u gewenste resultaat. Door mijn jaren lange ervaring weet ik precies wat gezonde voeding en sporten met je lichaam kunnen doen. Die kenniservaringen deel ik dan ook graag met anderen. U krijgt intensieve begeleiding van mij als personal coach. Ik sta voor u klaar met tips, advies en mentale ondersteuning.
Kan uw levensstijl wel een upgrade gebruiken? Wilt u verantwoord afslanken, fitter worden, beter in je vel zitten, of meer energie krijgen? Zin om met mij aan de slag te gaan om samen te werken aan een doel dat u wilt bereiken? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Voor meer informatie klik hier