Marco van der Drift

Hallo ik ben Marco van der Drift 34 jaar woonachtig in Zoetermeer. Vanuit mijn opleiding op het CIOS in Arnhem ben ik gelijk partime gaan werken in de fitness branche. Sinds mijn 18e ben ik actief binnen de fitness. Op fitness gebied heb ik verschillende opleidingen gedaan en certificaten gehaald voor Personal Training.
Op dit moment geef ik bij Sportstudio Workout groepslessen Spinning en Clubpower en ben Personal Trainer onder de naam MD trainingsbegeleiding.
Verder ben ik werkzaam bij FOCUS tennis academy waar ik groepen kinderen fysiek, motorisch en conditioneel train. De echte grote talenten die nog net de stap naar de top willen zetten train ik ook duo of privé waaronder bv. dames die top 200 van de wereld staan.

Heb je interesse om gerichte trainingen te krijgen en een stok achter de deur om je te blijven motiveren neem dan contact op
md.trainingsbegeleiding@gmail.com