BOKSEN

 

SONY DSC

Boksen is een tactische zelfverdedigingssport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen alsmede conditie centraal staan. Bij Sportstudio Workout is boksen recreatief; wij richten ons niet op sporters die aan wedstrijden willen deelnemen.

Boksen is de beste all round training die er is, je versterkt je gevoel van zelfvertrouwen en je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe je een effectieve tegenstoot moet plaatsen. Onze bokstraining is voor beginners en gevorderden, zowel mannen als vrouwen. Iedereen kan deze sport beoefenen.

Bij Sportstudio Workout leggen we het accent op het aanleren van techniek, ritme en het verbeteren van conditie en bovenal een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Voor de beginners is het vooral een manier van bewegen en trainen zonder dat het gevecht centraal staat. Tijdens het sparren wordt er uitsluitend getraind op de handschoenen van je sparringspartner.

De basis van een gezond lijf is bewegen. De voordelen van onze Boks les zijn uithoudingsvermogen, weerstand, snelheid, reactievermogen, wilskracht, respect en teamwork.

Voor deze training dien je zelf te zorgen voor bokshandschoen en polsbandage. Wij kunnen dit wel voor je regelen.