Oscar Seren

Posted on

Mijn naam is Oscar Seren Martinez ik ben 20 jaar oud en geboren in Zoetermeer. Ik heb een dubbele nationaliteit wat bestaat uit Spaans en Nederlands bloed.

Ik ben momenteel nog bezig mijn niveau 4 van de opleiding Sport en beweging op het Albeda college. Ik ben momenteel in het bezit van mijn Fitvak A diploma en ben nu bezig met mijn Fitvak B diploma.
Na mijn opleiding ben ik nog van plan om fysiotherapie te kiezen als mijn vervolgopleiding.

Ik werk al meer als anderhalf jaar bij Sportstudio Workout met veel plezier, niet zie ik het alleen als mijn baan maar ook als mijn hobby. Vele van jullie zie ik niet alleen tijdens werk maar ook daarbuiten om wanneer ik zelf bezig ben met trainen.

Ik ben nu werkzaam als fitness instructeur en personal trainer waarbij ik lessen verzorg zoals de Work-it die ik met plezier aan jullie aanbied.
Tijdens mijn lessen probeer ik ieder zijn grenzen te verleggen door het uiterste uit jezelf te halen.
Ik hou van intensieve en zware trainingen zodat iedereen de club verlaat met een voldaan gevoel, hierbij zal ik jullie stok achter de deur zijn. Het belangrijkste voor mij is dat iedereen bezig is met zijn of haar eigen lifestyle en iedereen met plezier komt sporten!

Ik hoop dan ook iedereen te mogen verwelkomen in de club met elke dag weer nieuwe workouts!